18 Temmuz 2010

Zeta Jones'den Güzellik Tüyoları

Hollywood'un esmer güzellerinden Catherine Zeta Jones, güzellik sırlarını ortaya döktü.
39 yaşında olmasına rağmen hala muhteşem bir fiziğe ve bebek gibi bir cilde sahip olan ünlü aktristen güzellikle ilgili ilginç sırlar.



Güzelliği için doğal yöntemlere başvuran Oscar'lı aktrist bakın güzelliği için neler kullanıyor:

Bira: Saçlar, bira ile yıkandığı takdirde daha yumuşak ve parlak olur. En etkilisi yöresel gerçek biralar. İçinde proteini barındıran biralar saçın uzamasına da yardımcı olur. Ancak birayı, su ve bal ile karıştırmamak gerekir. Bu saçların güçlenmesini yavaşlatır ve birahane gibi kokmasına sebep olur. Ayrıca bira ile yıkadıktan sonra, ılık su durulamak gerekir.

Dişmacunu: Her ne kadar cildi yaksa da, içinde barındırdığı oksijenli su sayesinde yüze sürüldüğü zaman lekeleri kurutarak temizler.

Bal: Dünyadaki en eski nemlendirici. Cildi besleyici özelliği var ve kirden arındırır.
Domates Salçası: Saçtaki daha beyaz tonda görünen sarıları azaltır. İçinde antioksidan barındırır ve kırmızı pigmentleri sayesinde yeşil tonları nötüralize eder.
Aspirin: Şampuan içine iki ya da üç aspirin atıldığı takdirde, kepeklerden kurtulmak kolaylaşır. Satılan pahalı şampuanlar da içinde aspirinde de bulunan salisitik asit bulundurur.

Tuz: Nemli ciltlerde tuz kullanılabilir. Tuz doğal yollarla ciltteki ölü deri hücrelerini temizler.
Kırmızı biber: Baharatlı yiyecekler yiyerek ve kırmızı biberi yavaşça dudaklara sürerek dudakların büyümesi sağlanabilir.

Poşet çay: Soğuk poşet çay gözlerin yorgunluğunu ve şişkinliğini alır. Süt ve şeker kullanmaya gerek yok. Uygulamak sadece on dakikayı alır.

Salatalık: Salatalık parçacıkları göz etrafındaki derileri rahatlatır ve şişkinliği alır.
Çay kaşığı: Yatmadan önce buzluğa konulan bir çay kaşığı, sabahları sadece on dakika gözlere konduğu takdirde, buzlu metal sayesinde gözlerin ağrısı ve yorgunluğu gider.

Zeytin yağı: Kuru ve cansız saçlar için zeytin yağı ve bitkisel yağ karıştırıldığında, saçın cansızlığı geride kalır.
Limon: Bir parça limon ciltteki lekelerin temizlenmesine yardımcı olur. Kuru ve hassas ciltlerde kullanılmaması gerekir.
Patates: İnce dilimlenmiş patates parçaları 10 dakika göz çevresinde durduğu takdirde cilt hafifler.

Papatya çayı: Karın ağrısını azaltmada yardımcı olur ve özellikle regl döneminde giren krampların dinmesini sağlar. Ayrıca cansız saçlarda da etkisini gösterir.

Mayonez: Saç bakımında çok yaygın olarak kullanılır. Yumurta, sirke ve yağ ile karıştırıldığı takdirde, saça masaj yaparak uygulandığında saçın hacmi ve parlaklığı artar.
-GAZETEPORT-
Ekle

0 yorum:

 

Bilgi Online Copyright © 2011 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities