29 Aralık 2010

Dünyanın En Tuhaf Servisleri

İşte dünyanın en tuhaf servisleri.

Amerikan oddee.com sitesi dünyanın en tuhaf sersivlerini sıraladı. Listesinin ilk sırasında uzun kuyruklarda beklemek istemeyenlerin yerine 'dikilme' hizmeti veren 'sıra bekleme servisi' var.




* SIRA BEKLEME SERVİSİ: Uzun kuyruklarda beklemekten yorulan bir Amerikalı'nın diğer Amerikalılara armağanı. Diyelim ki devlet kapısında bir işiniz var ve baktınız saatler sürecek. Bunun için hemen sıra bekleme servisini arıyorsunuz, yerinizi bildiyorsunuz. Servis sizin yerinize 'dikilecek' birini gönderiyor. Siz bu arada paşa gönlünüzün istediğini yapabilirsiniz. İşlem sırası size gelince bir telefonla olay yerine geri dönüyorsunuz.


* PEMBE TAKSİ: Meksika'daki bütün şoförleri kadın olan pembe taksilere sadece kadınlar binebiliyor. Kadın taksi şoförleri "Flört etmek isteyen ve hızlı otomobil kullanan taksi şoförlerden bunalan kadınlar bizi tercih ediyor" diyor.

* KÜLLERDEN PORTRE: Ölen sevdiklerinin "kara toprak" olmasını istemeyenler küllerinden tablo yaptırıp duvarına asıyor. www.ashestoportraits.com

* KUŞ PİSLİĞİ TEMİZLENİR: Bu hizmet de kuş pisliğinin şans getirdiğine inanmayanlar için... BirdShitRemoval.com sadece otomobillerin üzerindeki kuş pisliklerini temizliyor.

* ARA BENİ, KURTAR BENİ: Sıkıcı bir konuşmadan kurtulmanın en kestirme yolu Ring4Freedom... Siteye aylık üye oluyorsunuz. Sıkıcı ortamlardan kaçmak istediğiniz zaman mesaj atıyorsunuz. Bunun üzerine sürekli telefonunuz çalıyor. Ne şanssızlık ki sürekli konuşmayı bölmek ve olay mahallinden uzaklaşmak zorunda kalıyorsunuz!

(HABERTÜRK)
Ekle

0 yorum:

 

Bilgi Online Copyright © 2011 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities