15 Ocak 2011

2011'in En Etkili İlk Üçünde 1 Türk

İş, ticaret ve finans dünyasının bir numaralı dergisi Forbes, 2011 yılının en etkili 100 ismini belirledi. 

 

Listede, ünlü film yönetmeni Steven Spielberg, gecen yılın birincisi Oprah Winfrey'i kıl payı solladı. ABD Başkanı Barack Obama'nın ilk 10'a giremediği listede, yaşamını ABD'de sürdürmekte olan Türk Doktor Mehmet Öz, Spielberg ve Winfrey'in ardından üçüncü oldu.

WİNFREY'İ GERİDE BIRAKTI

Forbes dergisi, 'dünyanın en etkili kişileri' listesini yayınladı. Listede, 'Jaws', 'Shindler's List' (Shindler'in Listesi), 'Saving Private Ryan', (Er Ryan'ı Kurtarmak) gibi unutulmaz filmlere imza atan Amerikalı ünlü yönetmen Steven Spielberg zirveye oturdu. Spielberg, bu yılki listede, gecen yılın birincisi talk show sunucusu Oprah Winfrey'i geride bıraktı. Winfrey, bu yıl listeye ikinci sıradan girebildi.

OBAMA İLK 10'A GİREMEDİ

Siyasetçiler, bilim adamları, sporcular ve sanatçıların dahil edildiği listede bu yıl ilk kez bir Türk de yer aldı. Yaşamını Amerika'da sürdürmekte olan Türk Doktor Mehmet Öz, Forbes'un 'dünyanın en etkili kişileri' listesinde, Spielberg ve Winfrey'in ardından üçüncü oldu. ABD Baskani Barack Obama, en etkililer listesinde ilk 10'a giremedi.
Tutucu söylemleriyle bilinen, sağcı radyo yorumcusu Rush Limbaugh, listede 4. sırada yer aldı. Limbaugh'nun Forbes'un listesinde ilk 10'a girmesi, sürpriz olarak nitelendirildi.

İşte Forbes'in 'dünyanın en etkili kişileri' listesine giren ilk 10 isim:

1-Steven Spielberg
2-Oprah Winfrey
3-Dr. Mehmet Oz
4-Rush Limbaugh
5-Barbara Walters
6-Bono
7-Phil Jackson
8-Dr. Sanjay Gupta
9-Glenn Beck
10-Bill Cosby

(ensonhaber)
Ekle

0 yorum:

 

Bilgi Online Copyright © 2011 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities