3 Ocak 2011

LCD TV'lerin En Uygun Yeri

Günden güne daha fazla insan LCD veya Plazma TV'lerini duvarlarına taşıyor. Modern düz panel TV'ler duvar üzerinde daha büyüleyici gözüküyor.

 

LCD veya Plazma TV'lerinizi sehpa veya masa üzerinde konumlandırmanız hem izleme alanı hem de kapladığı alan açısından olumsuzluklara yol açabiliyor. Bu olumsuz durumun önüne geçmek için duvar montajı yapmanız gerekiyor.

Bu hem televizyonunuzun oturma odanızda daha az yer kaplamasını sağlayacak hem de televizyon izleme zevkini arttıracak. TV'nizi duvara monte etmek zor bir iş gibi gözükebilir. Bu işlemi işin ehli kişilere yaptırmanız gerekiyor. Aşağıdaki farklı çeşit TV monte yöntemlerinden birini siz de uygulayabilirsiniz.

Bu en basit duvara monte yöntemidir. Düz duvara monte işlemi normal olarak iki parça içerir. Eklerden biri TV'de diğeri duvarın üstünde yer alır. Bu iki parça daha sonra birbirine monte edilir. Bu kayar bir sistem olduğu için TV izlenme yüksekliği isteğe göre ayarlanabilir.

Düz monteye benzemekle birlikte eğimli monte de iki parçadan oluşur. Bu iki parça TV için köşebent eğimli mekanizma ve duvara monte edilecek tabaka. Düz monteye benzer bir kururlum yapılır. Oluşan fark eğimli montajın aşağıya ve yukarıya doğru eğimle hareket edebilmesidir. Bu yöntemde TV'nin öne eğimi ve tabana göre yüksekliği isteğe göre ayarlanabilir.

-stargündem
Ekle

0 yorum:

 

Bilgi Online Copyright © 2011 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities