19 Mart 2011

Saç Dökülmelerinde Online Hizmet

Saç dökülmesi ve kepeklenme gibi saç derisi sorunlarıyla başlayan saç dökülmeleri ve problemleriyle son teknolojiyle yarışan saç ekim ve estetik merkezleri şimdi de online hizmet sunmaya başladılar.

Özellikle saçkıran, sedef, egzema, tespitlerinin yapılamasıyla birlikte saç ekimi için gerekli olan saç teli transferleri ve miktarlarını tespit için online saç sorunları artık tespit edilebiliyor.
 
Saç problemi yaşayarak saç azalmasına çözüm arayan kişiler gerekli olan saç ekimi tadavisi için baş bölgesinin çeşitli açılardan fotoğraflarını çekerek saç estetik ve saç ekim merkezlerine saç estetiğini için  en çabuk tedavi tespiti ve fiyat tespitini yapıyor.

Saç dökülmesinin nedenleri ;

Bilindiği üzere saç dökülmesi antıoksıdan eksikliği,  hava kirliliği, çevresel faktörler, saçlı deriye yapışmış olan ağır metaller, saç derisine gerekli olan vitamin ve mineral eksikliği,  Protein metabolizmasının yavaşlığı, elektrokimyasal dengenin zayıflığı, enzim sistemlerinin aktivitesinin azalması, bağışıklık sisteminin zayıflığı, minerallerin ve besinlerin eksikliği, saç derisindeki sebumun düzeni, saç foliküllerinin  ve saç tellerinin zayıflamasına sebep olur…
Saç derisinde oluşabilecek kepeklenme ve irritasyon oluşumuda saç dökülmesinin ana sebeplerinden birridir.
 
Saçlarda gozle gorulur seyreklik başladığında ilk müdahele olarak dogal ve guvenilir yönetemlere başvurularak saç dökülmesi durdurulabilmektedir.
Saç dökülmesine çözüm için başvurulan bu tip müdahelelerde gurleştiren natural keratin liflerdir. Ve bu lifler saçı destekler. Keratin sacin dogal proteinidir ve sacimizin %97′si keratinden oluşturur.
 
Ancak her ne kadarda bu tip önlemler yapılsada saç dökülmesinin devamı halinde saç ekim merkezlerine başvurmak saç derisi ve saç dökülmesi yaşayanlar için kaçınılmaz olmaktadır…
 
(nationalturk)
Ekle

0 yorum:

 

Bilgi Online Copyright © 2011 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities