6 Şubat 2011

Büyülü Saçlar İçin Bunları Deneyin

Güzelliğinizle herkesi büyüleyeceksiniz, mutlaka bu gıdaları deneyin.

BAL:

Balın beslenmedeki yararlarının yanı sıra, saç için de faydalı olduğunu bilmelisiniz. Bal, saçtaki nemi alır ve hapseder. Bir çorba kaşığı balı şampuanınıza ekleyin. Yıkadıktan sonra saçınızın ne kadar yumuşak olduğunu göreceksiniz.

PİRİNÇ:

Uzakdoğu mutfağının incisi pirinç, saçı dolgun gösterici özelliğe sahiptir. Bir kap pirinci, iki kap dolusu suyun içine koyun ve sabaha kadar bekletin. Sabah pirinci süzdükten sonra suyunu sprey ağızlı şişeye dökün. Saçınızı kurutmadan önce bu karışımı başınıza sıkın.

ELMA SİRKESİ:

Elma sirkesi muhteşem bir parlatıcıdır. Şampuanla saçınızı yıkadıktan sonra saçınızı bir miktar elma sirkesiyle duruladıktan sonra elde edeceğiniz parlaklığa siz de şaşıracaksınız. Yalnız bu uygulamayı boyalı saçlarda gerçekleştirmeyin.

NANELİ ÇAY:

5 adet naneli çay poşetini çaydanlıkta demleyin. Soğumaya bırakın, bu sırada saçınızı şampuanlayıp durulayın. Soğuyan naneli çayınızı da son durulama suyu olarak kullanın. Nane, saçınızdaki fazla yağı ortadan kaldıracaktır.

KUŞBURNU ÇAYI:

İri ve dolgun buklelere sahip olmak için kuşburnu çayını demleyin ve zeytinyağıyla eşit oranda karıştırıp boş bir şampuan şişesinden bir gece bekletin. Ertesi gün bu karışımı kuru saçınıza sürüp tarayın. 10 dakika beklettikten sonra saçınızı yıkayın. Ve buklelerinizle etrafa hava atmaya hazırlanın!

(habertürk)
Ekle

0 yorum:

 

Bilgi Online Copyright © 2011 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities